Over ons

Verse vis zwemt naar Moby Dick

Moby Dick is al jarenlang een begrip op Rotterdam Zuid. Het vis-assortiment is zeer veelzijdig en wordt wekelijks gewijzigd, zodat onze klanten zich niet gemakkelijk kunnen vervelen.

Alle gerechten worden vers gebakken of op onze grill plaat voor u bereid. De viszaak is gesplitst in twee gedeelten, namelijk een winkel- gedeelte en het restaurant gedeelte met terras, waarin u in een comfortabele omgeving kunt genieten van uw (zelf samengestelde) visgerechten.

De verse vis behoort dan ook niet voor niets tot de beste van Nederland. Wij doen dan ook niet aan voorbakken, maar bakken alles vers bij uw bestelling.
Naast onze schotels en gewogen vis serveren wij ook andere gerechten zoals vissoepen, saladesoorten en Paƫlla.

Wij zijn te vinden op de Paul Krugerstraat te Rotterdam, naast de Afrikaandermarkt.

Het verhaal van Moby Dick

Moby Dick is een boek van een Amerikaanse schrijver uit 1851. Het boek gaat over een ongewoon grote witte potvis (Moby Dick) die in het boek een centrale rol speelt. Deze potvis zou in die tijd zoveel rampen hebben veroorzaakt voor de walvisvaarders dat het dier uitgroeide tot een mythe.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of een bepaald verzoek, schroom dan niet om ons te bellen op 010 485 08 59 of stuur ons een e-mail op info@mobydickvis.nl